SAINT RAPHAEL: Trainings- en Adviesburo


 

WELKOM & DATA

STRATEGISCH

BA/VA/AD PROGRAMMA'S

MASTERCLASS

OMGEVING / ROUTE

Vakantiewoningen

 

De GITES VAN SAINT RAPHAEL bieden u een oase van rust midden in een beschermd stiltegebied.

Deze exclusieve vakantiewoningen zijn prachtige gerestaureerd en ingericht met inachtneming van de authentieke details, zodat de Périgordijnse stijl is gehandhaafd.

Wandel door onze bossen en pluk bramen of zoek tamme kastanjes en paddestoelen. U kunt lekker onder een boom zitten of genieten van het mooie privé zwembad.

Het terrein is geschikt voor mensen die willen genieten van de ruimte en stilte midden in de natuur. Voor kinderen en huisdieren is deze plek dus niet geschikt.

Op slechts enkele kilometers afstand bevindt zich St.Cypriën met winkels, een zondagse markt en een grote supermarkt. Verder zijn er vele excursiemogelijkheden zoals wandelen, paardrijden, golf, kanoën mountainbiken en is een verwarmd zwembad van 5 x 10 meter op ons terrein.

 

Het gebouw bestaat uit twee onafhankelijke, geschakelde woningen.

 

Woning A geschikt voor 5 personen bestaat uit:

·         Begane grond: een grote woonkamer van 50 m2, open keuken met oven, koelkast, afwasmachine. Buiten is aan de ene zijde het zwembad en aan de andere zijde een overdekt terras.

·         In de kelder zijn 2 toiletten.

·         Op de eerste verdieping: 3 slaapkamers ( 2 x een tweepersoonsslaapkamer en 1 x een eenpersoons slaapkamer) en 2 badkamers met douche en toilet.

 

Woning B geschikt voor 5 personen bestaat uit:

·         Begane grond: een woonkamer 25 m2 met een vide en keuken met afwasmachine, oven, diepvries en koelkast. Verder een twee persoonslaapkamer en een eenpersoonsslaapkamer een toilet en een badkamer met douche, toilet, wasbak en wasmachine.

·         Op de eerste verdieping bevindt zich een mezzanine met een 2 persoonsbed.

 

 

Tarief per week:

Hoogseizoen : vakantiewoning A: € 1100,-
(juli, augustus) vakantiewoning B: € 850,-
 
Laagseizoen : vakantiewoning A: € 900,-
vakantiewoning B: € 650,-

Prijzen zijn inclusief gebruik linnengoed 

 

Boekingen via e-mail: saintraphael apestaartje planet.nl (geen spaties)