SAINT RAPHAEL: Trainings- en Adviesburo


 

WELKOM & DATA

STRATEGISCH

BA/VA/AD PROGRAMMA'S

MASTERCLASS

OMGEVING / ROUTE

De voordelen van een cursus in de Dordogne

 

 

·        Goedkoop

De nascholingscursussen leveren voor bedrijfs- en verzekeringsartsen 39 punten op. Gemiddeld betaalt u voor een accreditatie uur in Nederland € 65. Voor onze cursus zou de prijs bij 39 punten neerkomen op ruim € 2500,-. U betaalt slechts € 1500,-

Ook de verblijfskosten vallen in het niet bij de prijzen in Nederland.

 

·        Netwerk

Deelname aan een cursus van een week levert niet alleen een interessante verdieping op van uw professionele kennis maar ook een uitbreiding van uw netwerk.

 

·        Energie

Ook blijkt de cursus een uitstekende manier om op verhaal te komen. U geniet van de prachtige omgeving, de verzorging, de wijn en de cultuur. Een prettige manier om positieve energie op te doen en een burnout te voorkomen.

 

·        Intercollegiale toetsing

We hebben al vele intercollegiale toetsingsgroepen ontvangen, die met elkaar als ICT-groep  intekenden voor een nascholing. Zij leerden een gemeenschappelijk denkmodel, dat tijdens de ICT gebruikt kan worden.

 

·        Maatschap

Ook collegae die met elkaar wilden fuseren of een maatschap met elkaar wilden opzetten konden in Frankrijk elkaars synergie beproeven. Dat heeft geleid tot prettige samenwerkingen en heeft in een geval veel ongenoegen voorkomen.

 

·        Hoog rendement

Het kost meer tijd om in Nederland allerlei losse programma’s  te volgen op wisselende locaties met steeds andere mensen, dan een keer een week in de Dordogne te plannen. Zelfs de reistijd en de reiskosten zijn niet veel meer dan al die dagen in Nederland in de file staan en ’s avonds weer terug na een dag met algemene lezingen in een zaal met meer dan honderd mensen.

 

·        Saint Raphael, direct en snel.

Omdat wij een klein bedrijf zijn schrijft u direct in bij de cursusleider. U weet dus snel waar u aan toe bent. Vooral als u nascholingsuren tekort komt en die snel wilt halen dan kunnen wij bieden wat u zoekt. Ook collegae die in het buitenland werken kiezen vaak voor onze nascholing omdat zij dan met één reis kunnen volstaan.

 

·        Continuďteit

Als het programma u goed bevalt kunt u ieder jaar aan een vervolgcursus deelnemen. Uiteindelijk heeft u 5 blokken gevolgd. Op grond daarvan kunt u vrijstelling krijgen bij het volgen van een opleiding in de Transactionele Analyse (zie www.taopleidingen.nl).

 

·        Partners

Alhoewel wij geen officieel partnerprogramma organiseren is uw partner bij ons hartelijk welkom. Terwijl u de cursus volgt maakt uw partner uitstapjes, geniet van de mooie omgeving, bezoekt leuke marktjes of musea of leest een boek bij het zwembad. Onze cursuslocatie ligt midden in het mondiale centrum van de pre-historie, in een door de UNESCO beschermd werelderfgoed.

 

·        Publicaties

Een week bezig zijn met het vak stimuleert collegae om hun ideeën te toetsen aan de expertise van anderen. Dat  kan resulteren in een publicatie.

 

·        Fiscaal goedkoop op vakantie

Alhoewel de Dordogne klinkt als een vakantie periode is dat wat ons programma betreft beslist niet het geval. Het is een intensieve week. Mocht u uw vakantie willen combineren met deze nascholing dan is dat heel goed mogelijk. Op kosten van de fiscus bent u al een aardig eind op weg.

 

·        Zingeving

Veel mensen hebben behoefte om “tijd voor zichzelf” te hebben om de balans op te maken van de zin van hun bestaan. De hectiek van het leven in Nederland leent zich daar minder voor. De rust van de omgeving van Saint Raphaël nodigt uit tot beschouwingen, een terugblik en het maken van toekomstplannen.

 

·        Succesvol

Inmiddels hebben honderden bedrijfs- en verzekeringsartsen deelgenomen aan onze nascholing. Sommigen komen ieder jaar weer terug. In dat opzicht mag Saint Raphaël een succes genoemd worden. Wij willen u graag in dat succes laten delen omdat uw werk al zwaar genoeg is. Bovendien kunt u tijdens de nascholing leren om zelf ook succesvoller te zijn. In dat opzicht kan goed vaak nog beter.

 

Cursus in Nederland

Kiest u voor een cursus in Nederland dan bent ook hartelijk welkom.

De cursusopzet is dan: 3 x 2 dagen met tussenliggende periodes om te oefenen.

Locatie: in het midden van het land.

Periode: november tot april.

 

Data en inschrijving

Zie inschrijfformulier.